HOTEL MAMA
FOOD
Hotelmama Food is ontstaan uit liefde voor het eten en de basis die ik heb meegekregen als kind op het platteland, de boerderij waarop ik ben opgegroeid, de moestuin van mijn oma, mijn mama's recepten.
Maar vooral uit liefde voor het samenzijn en de geborgenheid en samenhorigheid wat dineren met zich voortbrengt.
Mensen over de hele wereld koken in mijn keuken, ik wordt uitgenodigd in andere landen om te proeven en te koken. Het verbind en het verrijkt me.
Hier wordt ik echt gelukkig van!
Koken heerlijk en eerlijk met locale producten is waar ik achter sta. Want vertrekken vanuit de eenvoud bereid je de mooiste gerechten.
Het is tijd om deze ervaring te delen met jullie.
RECEPT VAN DE MAAND
Creatie van het recept is van Petra Goethals in samenwerking van Pastorale lamsvlees en Lekker Van Bij Ons
4
45 min.
Ingrediënten | Hoeveelheid | Bereiding |
---|---|---|
pizzadeeg | 2 rollen | Snipper de ui fijn en pers de look |
lamsgehakt | 300 gram | verwarm in een sauteerpan een scheutje olijfolie. Voeg de fijgehakte ui, look en de tomatenpuree toe en laat even fruiten |
pasata | 300 ml | Voeg het gehakt toe en bak het aan. voeg de kruiden toe en een beetje citroensap toe. |
tomatenpuree | 2 eetlepels | Voeg ten slotte de pasata toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Kruid af met peper en zout. |
ui | 1 stuk | Snijd de paprika in reepjes, de courgette en tomaat in dunne plakjes |
look | 1 teentje | verwarm de oven op 250 graden |
verse kruiden | handvol | Leg het pizzadeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en prik een paar gaatjes. |
paprikapoeder | mespunt | Verdeel een dun laagje van de saus op het deeg. Beleg met de paprika, courgette en tomaat. Garneer met verse oregano en kaas |
citroensap | Bak de pizza 12 minuten in de oven en werk af met olijfolie en rucola. | |
geiten of schapenkaas | ||
tomaat | 1 stuk | |
courgette | 1 stuk | |
rucola |
BOOK YOUR FOOD EXPERIENCE
Een warme uitnodiging om mee met mij te tafelen.
Bij Hotelmama Food kan je terecht voor workshops, fijne vriend(innen) momenten, heerlijk brunchen/lunchen/dineren.
Of
Heb je een extra hand nodig bij je event?
Wil je graag een foodconcept samen uitwerken?
neem contact op.
Zo bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.
I hope to hear from you soon
with love
Petra